ALD Automotive administrerer vægtafgift/grøn ejerafgift (det betyder at omkostningen påligger leasingtager og er ikke indeholdt i leasingydelsen).

Når en bil indregistreres, står ALD Automotive anført som ejer og en leasingtager som bruger. Hvis der foretages en omregistrering af bilen, f.eks. såfremt nummerpladerne bliver stjålet, fremsender SKAT en ny opkrævning til brugeren.

Opkrævning

Opkrævningen for vægtafgift/grøn ejerafgift kan fremsendes til ALD Automotive; så sørger vi for betaling og tilmelder samtidigt til Nets, således at I som leasingtager ikke modtager den følgende opkrævning for næste periode. Omkostningen til vægtafgift/grøn ejerafgift bliver viderefaktureret fra ALD Automotive til leasingtager.

Såfremt der skal søges oplysninger om refusion har SKAT den holdning, at de ikke vil informere ALD Automotive om dette, da SKAT kun vil kommunikere med bilens bruger, da det er brugeren der skal afregne vægtafgift/grøn ejerafgift og brugeren, der modtager evt. refusionsbeløb. Bemærk, at SKAT kan modregne andre udeståender under samme CVR-nr., i et refusionsbeløb.

Det er muligt via DMR (det Digitale MotorRegister) at se, hvad der er opkrævet og refunderet på en given bil. Klik her

Procedure:

  • Fremsøg køretøj
  • Tast bilens registrerings nr eller stelnr.
  • Vælg fane 5 "Afgifter"
  • Her findes oplysninger om opkrævninger/refusion samt perioder
  • Dobbeltklik på et beløb under kolonne BELØB og der vises flere detaljer

Kontakt SKAT

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte SKAT på telefon 7222 1818 (man kl. 9-17, tirs-tors kl. 9-16 og fre kl. 9-14).

Vi beklager, at vi ikke kan være behjælpelige med selve kontakten med SKAT – dette skyldes ikke modvilje fra vores side, men skyldes alene, at SKAT vil kommunikere med brugeren, som er afgiftsmodtager. Vi hjælper naturligvis gerne med øvrig betalingsdokumentation overfor SKAT, såfremt dette skulle blive påkrævet.

Kontakt ALD Kundeservice

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte ALD Kunderservice på telefon 3355 8050.

Kontakt os
3355 8000