Hvem er vi

ALD Automotive er en af Danmarks største virksomheder inden for billeasing og flådestyring. Vi tager os af alt, der har med bilflåden og den enkelte firmabil at gøre.

ALD Automotive administrerer 1,3 millioner firmabiler for vores kunder verden over - 19.000 firmabiler i Danmark. Vi administrerer firmabiler i 43 lande og tilbyder komplette billøsninger til vores kunder. ALD Automotive Danmark blev i november 2014 kåret som Danmarks 16. bedste arbejdsplads, ud af de i alt 125 deltagende virksomheden.

Som en af Danmarks største indkøbere af firmabiler og tilhørende serviceydelser opnår vi markante stordriftsfordele på bilernes indkøbspris, interiør, forsikring, brændstof osv. Fordele som vores kunder kan nyde godt af i form af konkurrencedygtige priser og et højt serviceniveau.

Hos os møder du 130 dedikerede medarbejdere med et bredt kendskab til bilbranchen, der giver dig den bedste rådgivning og den bedste pris.

Outsourcing af bilflåde

Ved at outsource din bilflåde til ALD Automotive letter du driften gennem effektive, driftsikre og tilpassede billøsninger. Vi sørger for, at du får en overskuelig leasingløsning med fokus på alle de væsentlige aspekter af din bilflåde; arbejdsmiljø, teknik, sikkerhed, miljø og økonomi.

Optimal bilflåde

Billeasing hos ALD Automotive er funderet på de totale leasingomkostninger med henblik på at sikre lavest muligt omkostninger for driften af bilflåden. Det sikrer også, at de enkelte medarbejdere får den bedst tænkelige løsning inden for de aftalte rammer.

Lavere omkostninger ved billeasing

Billeasing handler om at reducere omkostninger ved firmabiler i din virksomhed. Billeasing handler også om at frigøre ressourcer og risici. Med billeasing kan kapitalen arbejde i din virksomhed, frem for at stå bundet i bilerne. Billeasing giver endvidere momsfradrag: 100 % på varevogne og fradragsret på personbiler.

ALD Automotive er én af de største indkøbere af biler i Danmark, og vi opnår en lang række stordriftsfordele, eksempelvis brændstofrabatter og konkurrencedygtige forsikringspræmier. Disse fordele kanaliserer vi naturligvis videre til vores billeasing-kunder.

Vi sikrer, at du får overblikket over din billeasing løsning, eksempelvis ved at samle alle aktiviteter på én overskuelig faktura. Den økonomiske risiko ved billeasing ligger hos os, så du har sikkerhed for, at budgettet ikke skrider.

Over 30 års erfaring med firmabiler

ALD Automotive hed tidligere Axus Danmark, som blev etableret i 1997 ved købet af Avis Leasing. I 2003 blev ALD Automotive købt af den franske bank Société Générale. Vi har over 30 års erfaring med operationel leasing på det danske firmabil marked.

Kontakt os
3355 8000