Serviceeftersyn - vi henter og bringer

Hos ALD har vi en helt unik service - ALD ServiceLink. Vi henter og bringer din bil, når den skal til de faste servicebesøg. Du vælger selv om det skal være på hjemme- eller arbejdsadressen. Når du får den tilbage sidst på dagen, er den både vasket og støvsuget. Helt uden ekstra omkostninger for dig.

Book service online

ALD tilbyder dig som leasingkunde en praktisk hente-bringe ordning, når din firmabil skal til service. Bestiller du et serviceeftersyn via my.ald.dk, sørger vi for al kontakt til værkstedet. Det eneste, du skal gøre, er at sende bestillingen af sted.

Se nedenstående video, som guider dig igennem, hvordan serviceeftersynet foregår.

På den ønskede dag afhentes bilen inden kl. 10 på en selvvalgt adresse og returneres samme dag senest kl. 17.00. Bilen vil være vasket og støvsuget, når den afleveres tilbage. Der kan forekomme enkelte vogntyper, hvor der grundet vognens dimensioner ikke kan tilbydes vask. Bestil altid service minimum 5 arbejdsdage i forvejen.

Servicen kan kun anvendes i forbindelse med bilens standardeftersyn/forskrevne serviceintervaller, og der kan forekomme geografiske områder, som p.t. ikke dækkes af vores ordning.

Erstatningsbil kan bestilles samtidigt, hvis der er behov for det. Prisen for en lånebil er normalt fra kr. 250,- (ekskl. moms) pr. dag og gælder kun biler leveret fra en ServiceLink-forhandler i forbindelse med foreskreven service. Prisen kan ændres uden varsel.

Ønsker du selv at aflevere bilen, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Har du i øvrigt brug for at få bilen hentet eller returneret på særlige tidspunkter, vil vi naturligvis også forsøge at imødekomme dine ønsker, så vidt det er muligt – kontakt da vores tekniske afdeling på telefon 3355 8080.

Læs mere om ServiceLink i denne pdf

Kontakt os
3355 8000